zondag 25 juli 2010

Het was een fantastische dag! A marvelous day!

Die ochtend hebben we haar gewekt met een champagne ontbijt. Met Kir royal om precies te zijn. Dat alleen de hubs en ik het dronken mocht de pret niet drukken. Karlijn wilde zelf haar taart bakken en versieren. ze is een kei in het maken van biscuits en met verse aardbeien en niet te veel slagroom was ie natuurlijk als vanouds en heerlijk! We hebben die dag zoveel plezier gehad met hier en daar een traan. De kers op de taart was de BBQ 's avonds waar iedereen genoot en wat uit liep op een water festijn met waterballonnen en waterpistolen. Het was één van de warmste dagen en ik weet niet precies meer hoe ik dat heb overleefd om nog maar te zwijgen over het feit dat de volgende dag alles opgeruimd moest zijn omdat we om 09.00 uur zouden vertrekken voor ons jaarlijkse vakantie in Frankrijk.

Maar ik heb alles overleefd. Met soms een lichte paniek attack (vooral toen iedereen 's avonds vertrokken was en de boel nog opgeruimd moest worden). En Karlijn? Die heeft ervan genoten, met volle teugen! En dat was waar het om draaide.
That morning we woke her up with a champagne breakfast, with a Kir royal to be precise. Only the hubs and I were drinkin it tho but we had already fun. During the day she got her pressies, her cards and loads of attention. She made her birthday cake herself with fresh cream and fresh strawberries. We had a BBQ as a big finaly and we ended that with waterfights, the waterballoons and waterpistols were a welcoming refreashment of a very hot day. 

I even stayed calm, not to mention that little panic that occured when everybody was gone home and we needed to clean the house because we were supposed to go on our holidays the next morning at 09.00.

And Karlijn?? She enjoyed every minute! And that what it was all about!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...