zaterdag 11 september 2010

Complete Chaos

D'r zit zoveel in mijn hoofd wat ik deze maand allemaal moet gaan doen, naast het gewone gezinsleven van 4 kids die allemaal hun hobby's, kinè en andere beslommeringen hebben. Ik dacht dus als ik nou eens ff opschrijf welke creatieve uidagingen ik deze maand al aanga dan heb ik tenminste ergens een fijn overzichtje van. Want meestal als het zo druk is het op mijn gewone agenda al een totale chaos:


* Wil graag stof bestellen bij Noeks voor de achterkanten van de kussens.  Ik vind deze prachtig!

* Ik moet nog gaan beginnen aan mijn 12maanden12projecten ding: ik heb het vilt, de belletjes, de wol, de kralen, het lint en het borduurgaren al wel in huis. Tis dus eigenlijk een gevalletje 'uitstellen'

* De oogjes voor de kleine hondjes (voor SHIN ACE) zijn besteld en heb mij voorgenomen dat als die er zijn ik erin zal vliegen.

* Als ik het patroon van het vest en de muts krijg voor Very Vixi  kan ik op stap voor wol. De deadline voor dit project is 25 oktober. 'I love it' wanneer het duidelijk is wanneer je iets klaar moet hebben :)

* Iedere woensdag zal ik aanwezig zijn op school ivm met de blogs van de verschillende leefgroepen. 

* Ik moet mij nu gaan storten op het leren van Joomla omdat ik aan 't Profijtje heb beloofd om een éénvoudige website in elkaar te steken. De organisatie heeft natuurlijk geen geld om ook nog eens een duur design te laten maken. En ik  met mijn grote mond heb natuurlijk weer gezegd dat ik het wel wil proberen ..................... we zullen zien. Omdat de website van de school met Joomla is gemaakt denk ik dat ik daarvoor kies omdat ik hoop dat ik dan wat hulp kan krijgen van 'door de wolgeverfde' joomla gebruikers.

Zie, 't valt best mee ......................

2 opmerkingen:

  1. Tjonge jonge, ik word al moe bij het lezen van al je creatieve (toekomstige) activiteiten ... respect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik weet het maar ik heb dan ook al grote kinderen en daarnaast ga ik niet werken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...