woensdag 8 december 2010

Mag ik even zagen?

Na een heerlijke avond op het stiksel ging vanmorgen de wekker weer veel te vroeg. Snel aangekleed en op pad om Piene naar het station te brengen. Daarna thuiskomen en twee ventjes kant en klaar in de auto hup naar school. Daar aangekomen mee geholpen met de blog op school (toch altijd weer erg leuk om de reporters van dienst iets in elkaar te zien draaien) daarna snel richting  thuis en er onderweg achter komen dat je eigenlijk ongelofelijk naar de wc moet. Thuis gekomen glibberend (daar moet straks iemand wat zout strooien) over de oprit snel het huis in om te plassen. Daarna snel mijn handtas uit de auto gepakt en bij het checken van mijn gsm bleek dat Piene al op de trein zat. Dus hup in de auto richting station. Terug gekomen bleek dat het brood op was. Toch maar even snel een Senseo en naar school om de jongens op te pikken. Op de terugweg besluiten dat je langs de bakker wil rijden en dan uit gewoonte gewoon naar huis rijdt. Omgekeerd en toch naar de bakker. Daar kom ik er achter dat ik nauwelijks geld heb en ik dus bijna nog moet vragen of dat laatste witte brood kan worden teruggelegd.........


Thuis gekomen even snel de oven aan om die lekkere worstebroodjes op te warmen. ik duw Lennard de pot met zout in zijn handen om het pad te strooien en intussen verteld Piene dat ze morgen ipv examen plantengroei vandaag plots hoorde dat ze examen fysica heeft en dat alle papieren daarvoor niet zijn ingevuld 0-o. Ik bel met school en daar weten ze van niks. Tis ook altijd wat. Het is pas 13.00 uur en ik ben al stikkapot. Ik krijg een telefoontje (volledig Franstalig) en met wat uitvissen begrijp ik dat het hier om de garage gaat die een afspraak wil maken met de hubs vanwege de auto, altijd fijn als je je auto in Brussel koop en geen woord Frans spreekt. Ik moet intussen nog zoveel doen: nog een stukje schrijven over het fantastische stiksel van gisteren. ik moet nog een postje schrijven over mijn kerstboomversiering. Ik moet vanmiddag naar de dokter en vanavond ga ik K nog helpen met SHIN-pralines inpakken. En misschien ook nog iets te eten op tafel toveren ............ Kortom ik geloof dat het druk is, veel te druk!
Het is tijd  het boekje boedhisme voor moeders met schoolgaande kinderen te bestellen bij Bol.com :)

6 opmerkingen:

 1. Veelbelovende titel van dat boek. Ik zet 't op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Adem in, adem uit en kom tot rust.
  En dat blogje op het stiksel dat maak je maar als je er tijd voor hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, jij mag wel even zagen........ arme duts. Morgen beter, vooral rustiger!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik word nog méér moe, gewoon door het lezen van dit bericht ;-)
  Kan je vandaag niet wegvluchten in het tuinhuis met een vuurkorf vol hout, een glühwein en dat boek?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn moeder zei altijd: alleen de kalmte kan je redden! Rustig blijven en weet dat je niet alleen bent. In ieder huishouden loopt het wel eens (of meer) mank. Tegen ons mag je dan ook gerust zagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zulke lieve woorden dank jullie dames het doet deugd!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...