zondag 19 december 2010

Van alles en nog wat .............

Vrijdag was ik jarig en kreeg zelfs de Secret Santa op die dag afgeleverd. Ik ben er erg blij mee: knoopjes, kraaltjes, iets te snoepen, iets te lezen, Blikjes om op te ruimen en een tof tasje. Dank jullie wel om zo op zoek te gaan voor mij.

Zaterdag zouden L en ik de kerstmarkt in Mechelen opbouwen. We zaten gelukkig in een zaaltje in de Lindenpoort wat betekende dat we lekker warm stonden. Nog voordat de kerstmarkt geopend was (dat zou pas om 14.00 uur zijn) waren mijn gehaakte mutsjes en het mutsje van Very Vixy al verkocht. Ik moet zeggen dat ik daar toch wel redelijk trots op was want zo vaak worden mijn spulletjes niet verkocht.

Intussen heb ik mij deze zondag toe gelegd op het klaarmaken van mijn Secret Santa. Draadjes afwerken, knoopjes aannaaien en een briefje schrijven. Ik ben er super zenuwachtig voor en hoop echt dat diegene er toch wel blij mee gaat zijn. Ik zal er ook nog een paar fotootjes van nemen vandaag. Niet om vandaag te posten maar als het ontvangen is zal ik het zeker doen.

Komende week wordt een week van afsluiten. Examens zijn voorbij, rapporten kunnen gehaald en met het forum op woensdag wordt het project van de leefgroep van  Lennard: hoe maak ik zelf juwelen ook afgesloten. Op de 24e volgt nog een gezellig kerstfeestje in de leefgroepen waarna we heerlijk van een welverdiende vakantie gaan genieten!

Vorig jaar nam ik op mijn verjaardag een foto van het uitzicht vanuit mijn bureau, dit jaar weer en eigenlijk is er niet veel anders :)2 opmerkingen:

  1. Wat leuk die foto van vorig jaar en dit jaar. Inderdaad er is niet veel veranderd in een jaar tijd :)
    Groetjes Michaja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk dat je de pakjes leuk vond :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...