maandag 31 januari 2011

Tafelkleed
Ik wilde een nieuw tafelkleed. Maar da's nog niet zo gemakkelijk voor een tafel van 2.40m lang. Ik ben geen toile-cirée-mens, kweet het niet, de kleurtjes en de prints vind ik prachtig maar dat plastiekerige vind ik er net teveel aan. En toen bedacht ik het volgende ik nam 3 verschillende stukken gordijnstof. Die van bij de Ikea zijn lekker fel en bont. Sneed deze in verschillende stukken en zette ze om en om aan elkaar. En voila zie hier het resultaat. Met m'n grannysquare kussentjes en mijn 'knikkerlamp' wordt het nog wel wat.
Het rood aan de muur zal na de verbouwing veranderen en als het aan mij ligt wordt het een mooie felle turkoois maar dat weet BB nog niet.

5 opmerkingen:

 1. Een heerlijke collage heb je gemaakt. Gedurfd en bont, maar dat maakt het juist zo waw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet alleen officieel jaloers, maar heb er tegelijkertijd weer een puntje op mijn to do-lijstje bij! Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker vrolijk! Nog een ideetje voor hier, onze tafel heeft ook moeilijke afmetingen (1m50 op 2m30), geen tafelkleed voor te vinden...dus ook altijd zelf te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't Is zo knus bij jouw thuis! Origineel idee trouwens, zo 'n bont tafelkleed. Helemaal mijn ding maar niks voor hier met witte poezen die daar maar al te graag op liggen :/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Octopoes hier is het van hetzelfde hoor met onze zwarte prins Jappe. Maar het kleed is eigenlijk bedoeld als tefelkleed tijdens het eten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...