zaterdag 8 januari 2011

Weer heel wat nieuwe dingen

Voor het 12maanden12projecten is het januari thema cadeautjes en zijn er lootjes getrokken. Wel moeilijk hoor om iets te verzinnen voor iemand die je totaal niet kent en waarvan je geen idee hebt wat die persoon leuk vind ............ maar ik denk dat ik al wat weet. Dan zoekt Kir 11 swap-partners en ik heb me daar dan ook maar voor opgegeven, omdat het zo'n toffe is en ze zulke leuke dingen maakt :) En dan last but not least 'het stiksel' houdt een Secret Valentine. Omdat we nu met meer dan 70 leden zijn (past dat nog wel in tha Kwintenplace?) en omdat het toch leuk zou zijn om elkaar eens beter te leren kennen :)

O, ja en ik kan nog een puntje aan mijn 10 projecten in 2011 toevoegen. Overal foto's van nemen!! Want ik vergeet de helft te fotograferen. Zoals het vest dat ik voor mijn moeder maakte en de schnauzer die ik voor F haakte......................... en het tasje voor M en de twee vest/truitjes voor 'het profijtje'. Kortom ik vergeet het gewoon!

Aanvulling  ....................... en ik zou beter 'Flexjes' voorbeeld volgen en ook eens een giveaway organiseren. Bij deze is dat beloofd! Ik ga aan de slag en maak wat spulletjes voor jullie :)

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...