vrijdag 4 maart 2011

Zo lief

Ik zie allemaal Van die lieve, kleurige en fleurige carnavalspakken voorbij komen. Helaas waren die aan Lennard niet besteed. Toen ik 'm vorige week vroeg wat hij wilde was het antwoord:
Zwart,
Met botten en een skelet en een schedel,
En met een cape, zoals die van 'De Dood'.

Luguber dus. Maar ik ken mijn vent dus als ik ook maar zou durven om iets anders te maken dan zou ik het hebben zitten. en dus kocht ik meters zwarte stof (omdat mijn voorraad alleen maar uit kleurige stofjes bestaat) en woensdag middag begon ik eraan. Zonder patroon want wat ik in mijn hoofd had was goed, nu alleen nog uitvoeren :)

Eerst maar eens maten genomen, toen wat idee├źn getekend (en dat is echt wel mijn slechtste kant) iets of wat gegoogled (om een patroon voor een kap) en toen aan de slag.Daarna kwam het grote knip en naaiwerk. Schedel en ribben werden geschilderd met acrylverf en gelukkig is het vandaag mooi weer :)En Lennard vond het zelf Super Cool! Alhoewel je niet echt het resultaat kunt aanschouwen
wegens snel snel een fotootje deze morgen. In iedergeval geeft het een kleine impressie.

O ja, en voor een ieder die zich af vraagt hoe zoon1 verkleed is: NIET. Carnaval is volgens hem: STOM en daarmee was alles gezegd. Hij wilde zelfs de oranje bretellen niet aan die ik gisteren op de valreep kocht. Een jongen met princiepes dat wel!

3 opmerkingen:

  1. Haha, goed gedaan, het ziet er erg angstaanjagend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof!
    Hier ging de jongste ook NIET verkleed naar school. Echt niet willen. Maar ja, zoon 1 deed dat ook niet graag, dus het verwondert me niets.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...