dinsdag 17 augustus 2010

Taart

Karlijn verveelt zich. Ik kan me dat niet voorstellen maar goed ................. Ik zei tegen haar dat het misschien leuk is als ze een hobby vindt. iets wat ze graag doet. Toen ze vroeger een klein meisjes was deed ze heel veel. Ze was altijd aan het knutselen, tekenen schilderen of wat dan ook. Toen ze éénmaal een tiener werd was dat natuurlijk niet meer cool. Maar met die lange vakantie en geen jobke verveelt ze zich. Het valt niet mee om een meid van 18 te inspireren bij het voorstel om te gaan breien of haken kreeg ik al een roloog. Maar eigenlijk wist zelf iets wat ze heel erg leuk vind: taarten bakken. Maar ze dacht dat dat niet mocht. Raar want hier in huis mag eigenlijk alles. En dus bakte ze gisteren een Schwarzwälder kirschtorte. Zonder de Kirsch mar met kersen.

Het is op basis van het beste biscuitdeeg-recept ever. Ze heeft na heel veel proberen eindelijk de beste combi gevonden en deze mislukt nooit!

En na wat 'google' vond ik een winkeltje in Mechelen. Vanavond gaat ze kijken bij de Taartenfee, om inspiratie op te doen en om te kijken of ze leuke dingen kan kopen want ze wil nog meer maken .......................... ik hoop echt dat ze iets gevonden heeft wat ze leuk vind want dat is echt nodig!


My daughter is bored. I cannot imagine you are but hé she's a teenager and she is ............................ I said to her she should find a hobby, something she really like doing. As a kiddo she was always creative but somewhere along she got older and when you are a teenager its not that cool to do things like that. The vacation is lasting terribly long and the weather is awfull so she is need of something to do. She asked me if she could bake a cake.  So she made a Black Forrest Cherry Cake. After several tries she's got the best recipy.


Tonight she is going to a special shop to find some new cake-make-goodies and we are curious what she will make.

2 opmerkingen:

  1. O en er zijn zo veel leuke taartenworkshops overal tegenwoordig, hartstikke leuk met een paar vriendinnne, of mama en nichten en tantes ofzo....!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo een leuk idee, familie woont een beetje ver maar er zijn wel wat vriendinnen of course :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...