dinsdag 31 augustus 2010

Truitjes voor Snuiter.Niets is zo leuk als rondhoppen in blogland. En nog leuker is het om zomaar tegen de mooiste initiatieven aan te lopen. Als je er dan ook nog een kleine bijdrage aan kunt leveren is het helemaal top.

 

Mme Zsazsa vertelde over een  ontmoeting en daar was een mooi verhaal aan gekoppeld dat gelijk mijn interesse heeft gewekt. Nathalie heeft borstkanker gehad en heeft daarover een boekje geschreven. 'Grote Boom is ziek' kan helpen om deze moeilijke periode met kleine kinderen door te maken. Door middel van een handleiding en dit prentenboek kunnen vele moeilijke onderwerpen die een levensbedreigende ziekte met zich meebrengen ter sprake komen. Op haar website kun je hierover meer te weten komen.


Nathalie is stelt een speel-doe-vertel-koffer aan het samen om uit te lenen aan ziekenhuizen. Daarin zit ook Snuiter de hoofdrolspeler uit het prentenboek en om hem te voorzien van een truitje heeft Mme Zsazsa een oproep gedaan. Op haar blog lees je alle details hoe mee te doen en je vind er ook het patroon. Zulke projecten zijn leuk om te doen en in een avondje af.


                                    2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...