zondag 10 oktober 2010

Het weekeinde .............

Begon op vrijdag met het stoffenspektakel en dat gaf me een beetje een urrrggghh gevoel. Ik kwam er pas op donderdagavond achter dat het op vrijdag in de Nekkerspoel was. Door alle voorbereidingen van het KLJ-weekeinde was het dus eigenlijk onmogelijk om nog even snel wat patronen bij elkaar te rapen of te zoeken. Dus de buit was een beetje schraal (alhoewel ik natuurlijk ook allerlei rommeltjes kocht waaronder 2 knopen voor een nieuw projectje dat ik zal gaan maken voor mijn eigenste moeder :).

Nietemin heb ik ongelofelijk veel plezier gehad met de twee buuv's en een vriendin. Die waren voornamelijk op zoek naar stofjes voor kussens en daarbij kon ik van geen hulp zijn want ze zochten stofjes die de 'doorsnee' Vlaming (bestaat die eigenlijk wel?) mooi vind. Ik ben te expressief ik denk veel te rood, te groen ja zelfs te oranje :). Maar het was erg gezellig en we hebben lekker kunnen lachen.

Rond 12uur ben ik op weg gegaan voor nog wat boodschapjes. Thuis kon ik verder inpakken en daarna naar school om de jongens te halen. En daarna kwam de kers op de taart:
eerst mocht ik naar Vilvoorde om dochterlief te halen om haar daarna naar Houthalen-Helchteren te brengen. Die reis alleen al koste meer dan 2.5 uur, na een kop koffie aldaar ging ik retour en om 20.00 uur was ik pas weer thuis. Stik kapot viel ik in slaap in de zetel om midden in de nacht wakker te worden van de andere dochter die thuiskwam van een avondje karten .................. moe wordt oud ik zei het al eerder.

Op zaterdagavond waren we dan eindelijk eens alleen en na een restaurantje zijn we naar de cinema gegaan. Love,Eat,Pray was voormij weer voldoende om enkele malen heerlijk bevrijdend te bleiten en natuurlijk had ik weer eens geen zakdoekjes bij :(

Zondagmorgen was het doel uitslapen en lekker ontbijten toen tegen 9.50 uur de telefoon ging en we gevraagd werden onze Lennard op te halen want die was ziek. En ziek was ie, spugen, platte kaka en krampen hebben hem de rest van de middag op de zetel laten vertoeven ................ wat een verdrietig einde van zijn eerste kampweekeinde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...