Vandaag was het aan de lopende band:
Appels plukken,
schillen,
koken,
zeven
en in bakken doen.
schillen,
koken,
zeven
en in bakken doen.
Ik heb op dit moment 9 liter heerlijke verse appelmoes,
ongezoet
Want ons bent zuuunig de suiker toevoegen kost ruimte,
Want ons bent zuuunig de suiker toevoegen kost ruimte,
en het verlaagd het vriespunt zodat
het meer energie vraagt om het in te vriezen.
het meer energie vraagt om het in te vriezen.
En onze bomen??
Die hangen nog tjokvol en ik zal de komende dagen
dus nog meer moeten produceren want weggooien is zonde :)
Alweer een goede tip ivm die suiker. Was ik helemaal vergeten!
BeantwoordenVerwijderenEn ik vind het ook niet lekker met suiker ....ik vind puur natuur appelspijs nog altijd het lekkerst .....
BeantwoordenVerwijderenMarjo
Oh jammie, zelfgemaakte appelmoes!
BeantwoordenVerwijderenEen collega van mij die doet ze gewoon in glazen potten met een heel klein beetje zout en ze bewaart ze zo. Niet ingevroren dus. Ik ga het dit jaar ook zo eens proberen. En het kost minder energie!
BeantwoordenVerwijderenMisschien kan je er appelsap van laten persen als je er zoveel hebt?
BeantwoordenVerwijderen