dinsdag 27 september 2011

Aan de lopende band ...........

Vandaag was het aan de lopende band:


Appels plukken,
schillen,
koken,
zeven
en in bakken doen.
Ik heb op dit moment 9 liter heerlijke verse appelmoes, 
ongezoet
Want ons bent zuuunig de suiker toevoegen kost ruimte,
en het verlaagd het vriespunt zodat
het meer energie vraagt om het in te vriezen.



En onze bomen?? 
Die hangen nog tjokvol en ik zal de komende dagen 
dus nog meer moeten produceren want weggooien is zonde :)

5 opmerkingen:

  1. Alweer een goede tip ivm die suiker. Was ik helemaal vergeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik vind het ook niet lekker met suiker ....ik vind puur natuur appelspijs nog altijd het lekkerst .....

    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een collega van mij die doet ze gewoon in glazen potten met een heel klein beetje zout en ze bewaart ze zo. Niet ingevroren dus. Ik ga het dit jaar ook zo eens proberen. En het kost minder energie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien kan je er appelsap van laten persen als je er zoveel hebt?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...