kocht ik zoete aardappelen
maar ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet
na een beetje googlen (ik zocht wel op veggie)
kwam ik wel op wat recepten
in de soep
door de tahine
in een quiche
hebben jullie dat eigenlijk al eens klaargemaakt?
en hoe?
intussen is tas #4 ook klaar
dit keer gebruikte ik 5 kleurtjes
en dat viel reuze mee.
vroeger maakte ik voor de meiden
truien met van die ingebreidde patronen
en dan had ik soms ook 7 of 8 bollen tegelijk .....
dit smaakt naar meer ......
nummer #5 is al in de maak .......
Mooie tas!
BeantwoordenVerwijderenWij eten vaak zoete aardappels : of mee gestoofd met groenten in de pan. Maar favoriet is hier : zoete aardappels schillen, in schijfjes snijden, en bakken in de pan met olijfolie en peper en zout en wat curry en veel gemalen koriander!!! Heerlijk. (wel zorgen dat je ze na het schillen gelijk klaarmaakt, anders worden ze net als gewone aardappels zwart)
http://www.ruedesurene.com/2013/09/een-indisch-bloemkooltje.html
BeantwoordenVerwijderenik maakte dit vandaag
maar..
zonder de zoete aardappelen want ik eet dat niet graag :)Ik gebruikte gewone en het was erg lekker !