woensdag 25 september 2013

deze week

kocht ik zoete aardappelen
maar ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet

 na een beetje googlen (ik zocht wel op veggie)
 kwam ik wel op wat recepten
in de soep
door de tahine
in een quiche

hebben jullie dat eigenlijk al eens klaargemaakt?
en hoe?

intussen is tas #4 ook klaar
dit keer gebruikte ik 5 kleurtjes
en dat viel reuze mee.


vroeger maakte ik voor de meiden 
truien met van die ingebreidde patronen 
en dan had ik soms ook 7 of 8 bollen tegelijk .....







dit smaakt naar meer ......
nummer #5 is al in de maak .......

2 opmerkingen:

  1. Mooie tas!
    Wij eten vaak zoete aardappels : of mee gestoofd met groenten in de pan. Maar favoriet is hier : zoete aardappels schillen, in schijfjes snijden, en bakken in de pan met olijfolie en peper en zout en wat curry en veel gemalen koriander!!! Heerlijk. (wel zorgen dat je ze na het schillen gelijk klaarmaakt, anders worden ze net als gewone aardappels zwart)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://www.ruedesurene.com/2013/09/een-indisch-bloemkooltje.html
    ik maakte dit vandaag
    maar..
    zonder de zoete aardappelen want ik eet dat niet graag :)Ik gebruikte gewone en het was erg lekker !

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...