maandag 1 februari 2010

Charity/Voor de Geef

 Hier een aantal goede doelen waarvoor ik spullen maak. Sommige dingen kun je bij mij ook bestellen. andere dingen laat ik hier alleen maar zien zodat je misschien zelf iets wil maken om weg te geven.


Deze link vond ik op het web via Annemarie's breiblog:
http://www.knit-a-square.com/index.html
brei of haak grannysquares en stuur ze op zodat er een deken van kan worden gemaakt voor kids in Afrika. Kijk wel goed naar de afmetingen en de versturingsvoorwaarden.Deze link vond ik via Isolde:
http://sunshineinternationalblanketsoflove.blogspot.com/
Hiervoor heb je wel een boek nodig naar ik begrijp.Voor SHIN Spaanse honden in nood maak ik amigurumi hondjes als sleutelhanger. Je kunt ze bij mij bestellen voor €10 + verzendkosten.
Hier een paar voorbeelden van de hondjes die ik maakte:


 
Ook maakte ik wat truitjes voor dit fantastische project:
http://groteboom.blogspot.com/ Een project dat Nathalie startte om dmv een boekje kinderen te helpen bij de verwerking van een ernstige ziekte van één van hun naasten.


De Nieuwe Weg is een vzw die jonge kansarme ouders met kinderen tot 3 jaar begeleid. Zij hebben een ruilhoekje speciaal waar ouders tegen een eerste betaling van €2 kinderkleding kunnen krijgen. Zij mogen tot 10 stuks per kindje meenemen. Als het uitgegroeid is mogen zij het terug ruilen tegen een groter kledingstuk. Af en brei ik iets voor dit toffe project met gedreven en enthousiaste vrijwilligers.


Het Sociaal Profijtje is een sociale kruidenier te Mechelen en voor de kerstmarkt van 18 december zijn we druk bezig om leuke dingen te maken die we kunnen verkopen.

Tot 27 Februari 2010 loopt bij Save the Children de actie: help en brei een mutsje. Bij enkele phildar-verkooppunten krijgt u voor deze actie 25% korting op bepaalde soorten wol. op de Nederlandse website van Save the Children kun je een patroon voor een mutsje vinden en het adres waar je het naartoe kunt sturen. Zij zorgen ervoor dat de mutsjes naar India worden verstuurd. De verpleegkundigen van de mobiele ziekenhuizen verzorgen daar de verdeling van de baby mutsjes. En wie weet wordt door jouw mutsje een kind voor onderkoeling behoed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...