woensdag 1 december 2010

Volt!

Wat een commotie. Wil ik wel op tv of liever niet, heb ik een oppas, moet ik nog naar de kapper. Binnen een paar uur was er volledige paniek op onze Stiksel-Facebook-pagina. In veler hoofden speelden allerlei scenario's en alles dit alleen maar omdat er een reporter van Volt! belde met de vraag of 'Het Leuvens Stiksel' zich wilde lenen voor het bespreken van een opzienbarende reclamecampagne door een Nederlandse fabrikant genaamd SuitSuply. De foto's zijn met heel wat bloot en daarover wilden ze bij Volt! wel eens met ons van gedacht wisselen. En dat deden we! Onder het genot van de zoemende naaimachines werd er aardig wat afgekletst en gelachen. Wat we vertelden en wat we vonden moet je maar zelf bekijken. Vanavond op één is de uitzending. Ik vond het in ieder geval gezellig en hoop alleen maar dat mijn gezicht niet al te veel in beeld zal zijn. Want net als zo velen zie ik mijzelf niet zo graag en was dit alles een flinke overwinning op mijn onzekerheid  ...................................

PS met dank aan de mama van VeryVixi die hiervoor geheel belangeloos haar huis ter beschikking stelde zodat we in een opgeruimde en prettige sfeer konden zitten. Top!

3 opmerkingen:

 1. En moet ik mij voorbereiden op een stormloop van nieuwe leden bij het Stiksel? Of ging het toch voornamelijk over de reclamecampagne?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat hebben wij goed gedaan hé! :-)

  Heb je werkelijk zo 'n mooie theepot? Was/Is dat heel erg bekend dan in NL? Ik botste er toevallig op, op de tassen en bordjes welteverstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal er vandaag eens een foto van nemen. Ik weet niet of het bekend was in NL maar hij is al heel oud (van mijn overgrootmoeder)en ik vind het nog altijd een mooie. Ik zal ook eens kijken van welk merk hij is want volgens mij is het een Engelse maar dat weet ik niet zeker.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...