maandag 30 mei 2011

Soms ...............

............... lopen dingen anders dan we uiteindelijk dachten.

Gisteren gingen we vol goede moed, gezonde spanning en met heel veel zin opweg naar ons nieuwe hondje. Daar aangekomen bleek het een goede match te zijn met onze Bruno. De beide hondjes leken elkaar wel te liggen. Jammer genoeg zei de pleegopvanger daar ter plekke dat Buzz NIET als een klein hondje mocht worden gezien. Sterker nog hij zou groot worden, wie weet zelfs groter dan Bruno. Nu wisten we natuurlijk op voorhand dat het hier om een cross zou gaan. En een hondje van 4 maanden kun je dan niet goed inschatten welke hoogte 'ie' uiteindelijk zal gaan hebben. Maar nog een grote hond dat willen we eigenlijk niet. En dus besloten we terplekke om niet tot adoptie over te gaan :( Iets wat ons allemaal erg veel verdriet deed. Uiteindelijk weten we dat er ergens een prima hondje op ons zit te wachten en dat het allemaal wel goed zal komen maar toch ......................

De mand blijft dus nog leeg. Alhoewel Bruno er ook verzot op is. Ik zal er dus nog maar eentje bijmaken. Die wel een beetje kleiner zal zijn want deze viel iets te groot uit.

Ik vond hier allerlei voorbeelden voor honden-accessoires en heb aan het honden bed dat ikzelf maakte uiteindelijk een beetje m'n eigen draai gegeven.

3 opmerkingen:

 1. Oh wat een teleurstelling ...!!
  Mag ik je alsnog de link van het dierenasiel meegeven:
  http://www.dierenasiels.com/zoek02.cfm?id=325&SID=2.
  Wie weet vind je daar wel een leuke hond/puppy ...

  PS. Je link van de hondenaccessoires meteen gesaved!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend jammer! Bruno krijgt vast wel een ander maatje.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...