zondag 11 december 2011

Ik zit niet stil

Dat wat ik de afgelopen tijd maakte is niet echt om naar huis te schrijven qua orginaliteit.
Ik naaide hondendekens voor APADAC, haakte cowls en naaide omkeerbare tassen voor de sociale kruidenier die op de kerstmarkt op zaterdag 17 december in Mechelen zullen worden verkocht.

Ook zette ik nog een halfpipe in elkaar voor de techdeck hobby van de zoon. Voor diegenen die nu met een ....uhhhh.... naar het scherm staren. TechDeck zijn miniscule skateboards die je met je vingers bedient. En omdat de zoon zuinig is met zijn gespaarde geld (wij hebben de afgelopen week tot driemaal in de speelgoedwinkel gestaan met een twijfelende jongen die uiteindelijk zonder aankoop het pand verliet) vroeg hij aan mij: kun jij geen 'ramp' voor mij bouwen? Of een halfpipe?

En dus was het een geluk dat wij juist deze vrijdag Dr Oetker hadden aangerukt en konden de pizzadozen worden verknipt.................................


De versieringen zijn van zijn kant. Met van die stickers van de Delhaizekaarten (want wat moeten we er anders mee ...............)

Mijns inziens is het een beetje een onnozele hobby maar soit. Hij speelt buiten ook met zijn echte skateboard dus beweging krijgt hij genoeg.

1 opmerking:

  1. Juist een heel erg originele hobby!!!! :-) Geweldige halfpipe hoor, goed gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...