vandaag plukte ik de laatste
tomaten uit onze kleine moestuin
en aangezien ze nu overal in de aanbieding zijn,
ik ook nog een flinke zak had gekregen
zaten we op overschot ....
kijk nou die twee schattige mini's :)
niet gedraald en fluks
de tomaten tot saus gedraaid
eerst heb ik ze samen met wat ajuin,
knoflook, wortelen en verschillende kruiden
(oregano, basilicum, enkele blaadjes
laurier en peper naar smaak)
in een grote ovenschaal
zacht laten worden
(ongeveer 1 uur op 180° C)
dan in de blender
en op het vuur ....
evt op smaak brengen en tot de
gewenste dikte laten inkoken
huppetee in wat potten
en we kunnen weer enkele keren
zelfgemaakte spaghettisaus eten ......
de gratis labels vond ik hier
owww dat is toch heerlijk je eigen pasta saus ♥
BeantwoordenVerwijderenliefs jenneke
Oh niets heerlijker als dit! Enne....draai je de deksels gewoon zo dicht en blijft het dan lang goed? Of moet je ze toch echt luchtdicht sluiten, hoe je dat dan ook moet doen ;)
BeantwoordenVerwijderenFijne zondag
Liefs
Ik heb de potjes tot bijna boven in gevuld met de hete saus. Dan de deksels erop gedraaid en ze onderste boven laten afkoelen. Volgens enkele websites moest dat voldoende zijn. Maar ik heb het nog nooit eerder geprobeerd dus kan je niet vertellen of het zo ook echt zal lukken :)
Verwijderenjammie, lekker!!!!
BeantwoordenVerwijderen